DJ озвучаване

Музиката,това е една от най-фините и най-влиятелните културни сфери.
Тя може да бъде мощен инструмент за създаване и подобряване на настроение.
Във фирма Party Club можете да намерите дисководещи за семейни празници (сватби, абитуриентски балове,кръщенета, рожденни дни и др.), фирмени мероприятия и коктейли, а също така и клубни DJ's.
Предлагаме озвучаване на концерти, бирени фестове, митнинги и презентации.
Разполагаме с професионална 20 kW апаратура за озвучаване с широко приложение. Нашата работна музикална фонотека съдържа над 80 000 песни, над 20 000 видеоклипа и богата гама от караоке песни.
Ако вашето парти е на открито, притежаваме 5 kW генератор за ток, с който да озвучим и осветим събитието без налично електричество.
Наясно сме , че има голяма разлика между клубния DJ, който работи в дискотека, фолк клуб или пиано бар и сватбения, който трябва да е доказал своите качества във воденето именно на сватбени тържества. В нощния клуб, хаус партитата или в пиано бара обикновено се събират хора близки по възраст и с определен музикален вкус. На сватбата се събират роднини и приятели от различни поколения и от дисководещия се очаква да весели всички гости колкото и различни да са те.
Целта на нашите Ди-джеи е да виждат усмивките по вашите лица и лицата на вашите гости,да създадът добро настроение и препълнят дансинга с хора, от най-малките до най-възрастните. Щастливи сме, когато веселбата на празника дори и след години извиква хубави спомени!

Първоначално можете да се запознаете с работата на дисководещите ни като разгледате ВИДЕОГАЛЕРИЯТА. Личната
среща с избрания човек е абсолютно задължителна. DJ-ят, който ще ви весели трябва да ви е симпатичен, да ви допада, да говорите на един език. С него трябва да се чувствате комфортно и приятно! Дисководещия задължително ще се съобрази с изискванията на младоженците. Също така ще се допита до вас и дискретно ще ви предупреди, когато прецени, че е настъпил момента за следващия ритуал. Казано по друг начин ще съобразява темпото си с вашия празник и ще се старае да усети настроението на публиката.
На предварителната среща вие ще определите типа и стила музика, които желаете и особено онази която не искате да слушате. Все пак това е вашата сватба, но не забравяйте, че сте поканили гости от различни поколения и е желателно на сватбеното тържество всички заедно да се веселят. Нашият опит показва, че разнообразната музика, подбрана и пусната в точния момент гарантира пълния дансинг.Често пъти гостите поздравяват младоженците с песни, които няма да са по вкуса им. Нашите дисководещи биха пуснали тази песен само след допитване до вас и изричното ви съгласие. Целта ни е да не остане някой от гостите обиден, но все пак естествено е вие да имате последната дума. Добре ще е да разрешите съответния поздрав, като предупредите видеооператора дали да го заснеме. И все пак това е вашата свтба и ако имате абсолютна непоносимост към някой музикален стил ние задължително ще се съобразим с това!

Предпоставки за успешното протичане на всяка сватба или друго празнично събитие е качественото озвучаване, професионалното водене, както подбора и миксирането на подходяща музика съобразено с моментното настроение на гостите.
На предварителните срещи ще посочите конкретни песни, които искате да чуете или с които ще поздравите отделни гости. Ще бъдете запознати в детайли и ще уточните традиционните ритуали, които обичайно присъстват на всяко сватбено тържество. Това са посрещането ви в ресторанта от двете майки с погача и захранването ви с мед и сол, ритането на менчето от булката(т.нар. сватбен видеозон :), сърдечната реч на кума и пожеланията му, които ще ви радват дълго след това! Първият ви танц като съпруг и съпруга, вълнуващ и романтичен изтанцуван на песен свързана с ваши спомени или песен, която ви прави щастливи! Сватбеният танц, когато всички ще вперят поглед във вас и ще се радват на вашата любов. С него може да заредите гостите с много положителни емоции и да дадете един прекрасен и весел старт на празника. Не е задължително това да е блус - може да е латино, танго или нещо забавно и нестандартно. Неочаквано за всички може да преминете от една песен в друга, трета и така да заредите гостите си с много положителна енергия! След това разчупването на кумовата погача, забавен ритуал при който кума ще определи кой ще носи парите в къщи и кой ще ги харчи. Поздравленията с гостите, когато ще можете персонално да обърнете внимание на всеки един, а той ще има възможност лично да ви пожелае нещо от сърце. Ще уточните и по-съвременните ритуали като хвърляне на букет, жартиер и разрязването на сватбената торта. Ако желаете можем да ви предложим и други допълнителни игри и ритуали!
Нашата цел е да сбъднем вашите музикални желания и да направим вашият празник весел и незабравим!
Първоначално можете да се запознаете с нашата работа като разгледате секцията в сайта ВИДЕОГАЛЕРИЯ.
Заповядайте на неангажираща среща в удобно за вас време, за да обсъдим детайлно всички ваши желания и идеи.

Сватбата е щастливият финал на приказките, любовните романи и телевизионните сериали!
На всички, които вече са изживяли своята сватба бихме искали да пожелаем:
Скъпи младоженци, Бъдете щастливи!

За контакти и допълнителни въпроси:
Младелин Димитров - дисководещ
тел. 0888 812980 / 0898607297 / 0878607297
skype: partyclub_co
e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
facebook: Mladelin Dimitrov