Сватбена фотография

Фотографията съхранява вашите щастливи мигове!
С годините натрупахме богат опит в заснемането на семейни тържества, фирмени мероприятия и всякакъв вид партита. Можете да се запознаете с нашата работа като разгледате ФОТОГАЛЕРИЯ в сайта. Признаваме си обаче, че голямата ни любов са сватбените тържества!

Сватбените фотографии са нещо, което ще разглеждате години след сватбата ви. Ще показвате снимките си на вашите деца, внуци и правнуци. Изключително важно е да осъзнаете преди сватбата, защото след това ще е късно, че трябва да наемете сватбен фотограф, който се е специализирал именно в тази област и разполага със съвременна техника.
Фотограф, който ще проследи в пълен репортаж вашето събитие, ще ви направи снимки за спомен с роднините и приятелите и най-важното - фотограф, който умее да ви предразположи да позирате пред обектива и ще заснеме вашата сватбена фотосесия. От вас се изисква единствено в графика на събитието да осигурите време за тази фотосесия.
Обикновено това е времето след църквата, преди ресторанта, докато гостите се настаняват. Не се притеснявайте, че ще се наложи да ви изчакат докато се снимате. Настаняването им отнема време, а когато приключи те ще са седнали удобно по местата си в приятна обстановка, ще общуват с близки хора на романтична фонова музика, така че вашето отсъствие дори може да остане незабелязано. Това е времето, когато ще се измъкнете от суматохата и далеч от всички и от всичко, пременени в сватбените си дрехи ще се разходите в някой зелен парк и ще се насладите на любовта си. Импровизирайте, смейте се, радвайте се, правете физиономии, флиртувайте с обектива! Обичайте се! Колкото по-силни са емоциите ви толкова по-истински и интересни ще бъдат снимките!

Нашите фотографи се стараят винаги да отразят по най-красив начин тези така щастливи мигове, за да може след време при разглеждането на снимките, във вас да се възвърнат емоциите от тези прекрасни моменти.
Режисьорският замисъл на фотографа може да е идеален, но вие вероятно не сте модели свикнали с блясъка на светкавиците, а най-красивите и обичани жена и мъж в този ден. Ние ще направим достатъчно снимки за да сме сигурни, че имаме добър кадър от всеки един важен момент. Не се притеснявайте, че може да не сте позирали добре за някой портрет, защото ще повторим кадъра толкова пъти, колкото е необходимо за да се презастраховаме, че разполагаме със снимка на която ще се харесате.
През целия ден можете да разчитате на нас, когато не сте наясно какво предстои да направите, от къде да влезете и излезете. Най-важно е да се заснеме сватбата, а след това ще имате голям избор какво да правите със заснетите кадри. Ще получите снимките записани на DVD с максимално качество и резолюция.

Предлагаме богат асортимент от фотоалбуми за да задоволим всеки вкус. Също така и разнообразие от дизайнерски фотокниги с различен размер, в които ще подредим вашите фотографии по уникален начин.Сватбеният албум е скъпоценност, запазила за поколенията лица и настроения от най-щастливото събитие в живота. Всички вълнуващи моменти като предсватбената треска, церемониите в ритуалната зала и църквата, радостта и усмивките по лицата на гостите, шумният и весел празник, завинаги ще останат с вас съхранени върху снимките.

Несъмнено на страниците на сватбения албум вие завинаги ще останете млади, красиви и безкрайно щастливи. Дори когато денят на сватбата вече почти се е изтрил от паметта ви, заличен от изминалите години, фотографиите ще ви напомнят за неволно забравените моменти, които ще споделяте с идните поколения. Как ще оформите албума и как ще разположите фoтографиите решавате единствено вие в зависимост от своя вкус и предпочитания. Някои двойки предпочитат сами да подредят албума си, други харесват колажите, а трети предоставят всичко в ръцете на фотографа, който е специалист в областа на дизайна на сватбени албуми. Много младоженци залагат на виртуалните албуми, но все пак не забравяйте, че истинската класика си остава добрият стар семеен албум. Всички снимки, които копираме за фотоалбуми и фотокниги са компютърно обработени.
Осъзнаваме, че този ден е най-наситения от положителни емоции във вашия живот, и че вашата сватба е уникална и не може да бъде повторена. Разгледайте нашата ФОТОГАЛЕРИЯ и заповядайте на неангажираща среща в удобно за вас време за да видите албумите и фотокнигите ни на живо!За контакти и допълнителни въпроси:
Тони Димитров - фотограф
тел. 0878 361198
skype: fotovideo.bg
e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.Разгледайте и новият ни сайт за усмивки: